Gå videre til innholdet

Kjøp nå, betal senere med

  FAQ

  1: HVORDAN PLASSER JEG EN BESTILLING?

  For å legge inn en bestilling må du først gå til produktsiden, som du får tilgang til via navigasjonen. Velg deretter ønsket mengde av produktet og klikk på "Legg i kurv". Du vil nå bli omdirigert til handlekurven din. Klikk nå på "Kasse" og følg fremgangsmåten for å legge inn bestillingen.

  2: ER INTERNASJONAL FRAKT TILGJENGELIG?

  Som standard sender vi kun innen Europa. På forespørsel kan vi sende bestillingen din til et hvilket som helst annet land. Bare send en forespørsel til: info@caviera.shop.

  3: HVOR LANG TAR DET Å SENDE?

  Teamet vårt jobber hardt for å sikre at du mottar bestillingen din så snart som mulig. På grunn av dagens høye etterspørsel kan leveringstiden bli lengre enkelte steder. Bestillingen din skal normalt ankomme innen 7-12 dager etter mottak av betaling, til tross for stor etterspørsel. Hvis du har spørsmål angående bestillingen din, kan du gjerne sende oss en e-post på info@caviera.shop. Vi vil gi deg nøyaktig informasjon om bestillingen din når som helst.

  Oppdater COVID-19

  På grunn av COVID-19 kan vi ikke garantere at bestillingen din kommer innen oppgitt tid . Vi har lagt merke til at det er forsinkelser hos postselskapene på grunn av det store antallet nettbestillinger i denne (corona) perioden. Dette kan nå resultere i lengre leveringstid enn gjennomsnittet.      

  4: JEG HAR ANGITT EN FEIL LEVERINGSADRESSE. KAN JEG ENDRE DET?

  I dette tilfellet, vennligst send oss ​​en e-post på info@caviera.shop så snart som mulig. Hvis bestillingen din allerede er sendt, vil vi gjøre vårt beste for å rette opp feilen i etterkant. Hvis du har andre spørsmål som ikke er besvart i våre vanlige spørsmål, vennligst send oss ​​en e-post på info@caviera.shop, så hjelper vi deg så snart som mulig.

  5: HVORDAN KAN JEG KONTAKTE DEG?

  Du kan kontakte oss via følgende e-post: info@caviera.shop

  Gratis frakt

  Forsikret levering (inkl. spore opp og følge)

  Betal senere med Klarna

  100% sikker betaling

  Ikke tilfredsstilt? Pengene tilbake

  Kundevurdering: 9,3/10