Gå videre til innholdet

Kjøp nå, betal senere med

  Returnerer

  Hvis du av en eller annen grunn ikke er fornøyd med bestillingen din, vennligst kontakt oss. Hos Caviera's streber vi etter å sikre at våre kunder er 100 % fornøyde med produktet de har kjøpt fra våre leverandører. Hvis du har noen frakt- eller produktproblemer og er frustrert, vennligst kontakt oss og teamet vårt vil hjelpe deg med en gang.

  Hvordan kan jeg returnere hele eller deler av bestillingen min?

  Hvis du bestemmer deg for å returnere produktene til oss innen 14-dagers angrefrist, vær oppmerksom på at vi refunderer hele bestillingen innen 5 virkedager etter mottak av produktet. Vi kan dessverre ikke refundere kostnaden for å returnere produktet.

  Følg trinnene nedenfor for å returnere produktet:

  1. Last ned returskjemaet her og fyll det ut så fullstendig som mulig
  2. Send oss ​​en e-post til info@caviera.no som indikerer at du ønsker å returnere bestillingen eller deler av bestillingen din
  3. Venter på svar fra vår kundeservice om vi kan akseptere returen. Der vil du også motta returadressen (merk: dette er ikke adressen på nettsiden vår)
  4. Hvis vi kan godta returen din, følg trinnene nedenfor. Pakk det returnerte produktet pent og sikkert, gjerne i originalemballasjen
  5. Send pakken til returadressen du mottok fra vår kundeservice
  6. Send vår kundeservice track & trace-koden
  7. Når pakken din har ankommet og blitt inspisert, refunderer vi deg for de returnerte produktene ved å bruke betalingsmåten du brukte til å betale for produktene. 

  Dessverre kan ikke produkter som oppfyller ett eller flere av følgende punkter returneres:

  1. Forseglede produkter. Hvis forseglingen er brutt, kan disse produktene ikke returneres.
  2. opprettet av gründeren i henhold til forbrukerens spesifikasjoner (oppdragsarbeid);
  3. som er klart personlige i naturen;
  4. som på grunn av sin natur ikke kan returneres;
  5. Produkter i kategoriene "Skjønnhet", "Barn og baby" og "Sport" kan ikke returneres på grunn av covid-19 hygienetiltak.

  Kansellering av bestillinger

  Du kan kun kansellere bestillingen din 30 minutter etter at du har lagt inn bestillingen. Våre bestillinger behandles ikke lenger etter 30 minutter, hvoretter kansellering ikke lenger er mulig. 

  For å kansellere bestillingen din, vennligst kontakt oss 30 minutter etter at du har lagt inn bestillingen på info@caviera.no

  Skadede produkter ved ankomst

  Det var synd! Dessverre kan det skje at produktet ditt blir skadet under transport. Hvis du har mottatt et skadet eller feil produkt, vennligst kontakt oss innen 14 dager etter mottak av produktet. Etter det utløper dessverre returperioden.

  For den raskeste løsningen, vennligst send oss ​​en e-post med et bilde som viser den skadede delen av varen. Bilder tas best på en flat overflate der etiketten og defekten er godt synlig. Vi vil bruke denne informasjonen til å hjelpe deg med bestillingen din og for å unngå feil i fremtiden.

  For defekte varer sender vi alltid en ny pakke gratis ved første gang, og vi kan dessverre ikke gi refusjon. Kommer det feil ut andre gang? Da refunderer vi deg hele kjøpesummen.

  Hvis du har spørsmål om produkter som ble skadet ved ankomst, vennligst kontakt oss på info@caviera.no

  Produktfeil eller defekter etter bruk 

  Så irriterende! Dessverre kan det skje at det etter en tid oppstår en produksjonsfeil. Det må være en reell defekt. Med andre ord: delen er ødelagt og oppfyller ikke lenger standarden spesifisert av produsenten. Slitedeler er utelukket fra produksjonsfeil eller defekter. Slitedelene inkluderer:

      - Drivreim

      - Batterier

      - Bremseklosser og skiver, bremsetromler,

      - Kjeder, lyspærer, primere, dekk og slanger

      – Bevegelige deler i ordets videste forstand

  Hvis du har spørsmål om produksjonsfeil eller defekter etter bruk, vennligst kontakt info@caviera.no

  Levering av feil produkter

  Vi gjør vårt beste for å behandle alle bestillinger riktig. Dessverre kan det skje at bestillinger slipper igjennom og vi sender deg feil produkt. Selvfølgelig vil vi løse problemet og sende deg den riktige bestillingen gratis.

  Hvis du har spørsmål om levering av feil produkter, vennligst kontakt info@caviera.no

   

  Vanlige spørsmål om vår returpolicy

  Hvis du ikke er sikker, her er noen vanlige spørsmål om returretningslinjene våre:

  1. Hvor lang er returperioden?

  Du kan returnere et produkt innen 14 dager etter at du har mottatt bestillingen din.

   

  1. Hvor lang tid tar det å få pengene mine tilbake?

  En full refusjon vil bli utstedt til den opprinnelige betalingsmåten når vi har mottatt produktene, inspisert dem og bekreftet at de ikke er åpnet. Alle kunder må kontakte oss etter at pakken er returnert og gi oss spor og sporingsdetaljer slik at vi kan behandle refusjonen.

  Merk: de fleste finansinstitusjoner bruker i gjennomsnitt 3-5 virkedager på å behandle refusjonen.

   

  1. Hvorfor kan ikke skjønnhets- og helseproduktene returneres?

  Nedenfor er en liste over hygieneartikler som ikke kan returneres og refunderes (listen er ikke uttømmende): undertøy, bikini, sminke, hårstylingsprodukter, skjønnhetsprodukter osv. Vi tar hygiene og offentlig sikkerhet på alvor og avviser retur av skjønnhet og helseprodukter for å sikre sikkerheten til våre kunder. Vi er ikke alene om dette. Andre leverandører av skjønnhets- og helseprodukter tillater heller ikke retur, av samme grunner.

  Generelt kan produkter ikke returneres hvis noen av følgende betingelser gjelder: If

      - kjøper har reparert og/eller modifisert de leverte produktene selv eller fått dem reparert og/eller modifisert av en tredjepart;

      - de leverte produktene har vært utsatt for unormale forhold eller på annen måte er blitt behandlet uforsiktig eller i strid med formidlerens anvisninger og/eller har blitt behandlet på emballasjen

      - mangelen skyldes, helt eller delvis, forskrifter som myndighetene har gitt eller vil gi i forhold til arten eller kvaliteten på materialene som brukes;

      - Hygieneprodukter kan ikke returneres og ikke refunderes, i hvert fall ikke med gjeldende COVID-19-tiltak.

   

  1. Må jeg betale for returen min?

  Ja, alle kunder er ansvarlige for returfraktkostnader. Vi anbefaler å sende returen med spor og spor da vi ikke kan ta ansvar for tapte returer.

   

  1. Kan jeg returnere produktet mitt uten å kontakte deg?

  Nei Du må kontakte oss før du returnerer siden returadressen kan avvike fra adressen bestillingen din opprinnelig kom fra.

   

  1. Hvordan kan jeg kontakte deg?

  Du kan nå oss på e-post på info@caviera.no. Caviera's team jobber syv dager i uken. Vi garanterer alltid svar innen 3-5 virkedager og hjelper gjerne!

   

  1. Bestillingen min er skadet, hva skal jeg gjøre?

  For å finne en raskest mulig løsning, vennligst legg ved et bilde som viser den dårlige kvaliteten eller den skadede delen av varen. Bilder tas best på en flat overflate der etiketten og defekten er godt synlig. Vi vil bruke denne informasjonen til å hjelpe deg med bestillingen din og for å unngå feil i fremtiden.

   

  Hvis du har mottatt et skadet eller feil produkt, vennligst kontakt oss innen 14 dager etter mottak av produktet. Etter det utløper dessverre returperioden.

  Gratis frakt

  Forsikret levering (inkl. spore opp og følge)

  Betal senere med Klarna

  100% sikker betaling

  Ikke tilfredsstilt? Pengene tilbake

  Kundevurdering: 9,3/10