Gå videre til innholdet

Kjøp nå, betal senere med

  Vanlige spørsmål

  Bestilling og levering

  Når kan jeg forvente bestillingen min? Gjennomsnittlig leveringstid er 7-15 dager. Dette er fordi produktene våre sendes direkte fra leverandøren til deg. Denne unike forretningsmodellen gjør at vi kan spare enormt på lagring og transportkostnader. Vi kan tilby produktene til en lavere pris enn konkurrentene og bære fraktkostnadene selv.

  Forventet leveringstid har gått ut, hvor er bestillingen min?! I 99% av tilfellene blir ordrene levert innen forventet leveringstid. Dessverre kan det noen ganger være en liten forsinkelse i leveringsprosessen. Du kan kontrollere statusen for bestillingen din ved å klikke på lenken nedenfor: Spor bestilling

  Noen produkter mangler i bestillingen min, hvorfor er det? Fordi vi jobber med forskjellige leverandører, kan produkter sendes separat. Hvis varer mangler i bestillingen, vil du vanligvis motta dem etter 2-3 dager. Vi beklager bryet.

  Hvor mye er fraktkostnadene? Vi betaler midlertidig fraktkostnader for bestillinger. Noen ganger gir vi bort en rekke GRATIS varer som en kampanje. For å dekke kostnadene, belaster vi € 6,95 for frakt.


  Bytt og returner.
  Jeg er ikke fornøyd med bestillingen min, kan jeg returnere produktene? Ja, du kan returnere alle bestillinger innen 14 dager uten å oppgi noen grunn.

  Jeg vil returnere en vare, hva skal jeg gjøre? Hvis du ikke er fornøyd med bestillingen, kan du bytte eller returnere den innen 14 dager etter mottak. Produktene må returneres i original stand med alle etiketter festet. Produktet må ikke vise tegn til bruk. En retur må alltid inneholde en sporingskode. Frakt er alltid avsenderens ansvar. Når vi har mottatt de returnerte varene i god stand, vil vi sikre at kjøpsbeløpet krediteres kontoen din innen 14 dager.

  Spore opp og følge. Hvor finner jeg min Track & Trace -kode?
  På denne siden kan du spore bestillingen din ved å skrive inn din e -postadresse og bestillingsnummer.

  Track & Trace -koden gir ingen informasjon, hvordan er dette mulig? Fra det øyeblikket pakken din kommer til rederiet, er informasjon om spor og spor tilgjengelig. Vær oppmerksom på at det kan være en viss forsinkelse.

  Gratis frakt

  Forsikret levering (inkl. spore opp og følge)

  Betal senere med Klarna

  100% sikker betaling

  Ikke tilfredsstilt? Pengene tilbake

  Kundevurdering: 9,3/10